Tips til at navigere i en verden af stationære Computers

Begynde at shopping for din nye computer nu. Hvilke skridt vil du tage næste? Vil du vide hvad man skal kigge efter i en desktop? Hvad skal jeg gøre? Hvad skulle jeg gøre? Denne artikel vil guide dig gennem den information du behøver at gøre din næste computer køb én du aldrig andet gæt.

Du bør altid have antivirus-software kører. Kører uden antivirus støtte kan efterlade dig sårbar over for skadelig software invaderer dit system. Denne software kan tage skrøbelige personlige oplysninger. For løbende beskyttelse, kan du planlægge den anti virus hen til opstille og løse problemer på en regelmæssig basis.

Prøv og finde nogen, der er uddeling deres stationære computer. En masse mennesker gør overgangen til bærbare computere og tablet-pc’er, så de forsøger at sælge deres stationære computere til en overkommelig pris. Disse computere er normalt i god form. Men før du rent faktisk køber, Sørg for at alt er i orden.

Omhyggeligt se på eventuelle tilføjelser, der kommer med den stationære computer, som du ønsker at købe. Masser af stationære computere giver mulighed for at købe ekstra elementer. Virkelig, kun købe dem du har mest brug for. Andre steder kan selv har tilføjelserne billigere, så vær forsigtig. Tilføjelser fra producenter er generelt langt overpris.

Vær forsigtig, når du bruger produkter på din computer. Nogle bundkort kun arbejde med bestemt processorer. Også, ikke alle RAM enheder er kompatible med alle bundkort. Kontroller, at alle produkter er kompatible. Det vil spare dig penge og tid, når du arbejder på din egen computer.

Se over de køling elementer i din computer for at sikre, at det fortsætter med at køre effektivt. Det er ikke svært at skrue og fjerne den ydre beklædning og bruger trykluft til at fjerne støv. Dermed holder din computer indvendigt ren og lader kølesystemet holde hardwaren på gode temperaturer.

Investere i Parallels til Mac-computeren. Denne software hjælper dig med at køre et styresystem til en PC direkte på Mac. Der kan du køre software beregnet til en PC. Du vil også nødt til at købe en PC operativsystemet til at bruge på det.

Mange computerproducenter nu begrænse mængden af oplysninger i en håndbog, der kommer med deres computere, foretrækker i stedet at sætte info på internettet. Sørg for, at online-information er komplet, så du kan altid få de programmel og driver opdateringer, du har brug for.

Hvis du skal overføre større filer, du sandsynligvis et skrivbart drev. CD-drev kan muligvis ikke indeholder alt du har brug for disse dage. Dvd’er tilbyder meget mere plads. Det vil koste en smule mere, men vil være langt mere bekvemt ned ad vejen.

Indeholder den computer, du ser på tilstrækkelig hukommelse? Hukommelse er en vigtig ressource i en stationær computer. Er opbevaring masser af data på din desktop computer noget du planlægger at gøre? Vil du tilføje et stort antal billeder? For at sikre du får en computer, der er rigtige for dine behov, nøje overveje disse spørgsmål.

Har denne artikel praktisk, når du går ud hen til indkøbe en desktop computer. Råd og tips kunne være nyttigt i denne periode. Dette sikrer, at du er vinderen i denne computer deal, når du forlader med et fantastisk stykke udstyr

Leave a comment