Den stationære Computer Guide du har ledt For

Der er lidt argument at desktop computer shopping skræmmer mange mennesker. Ingen bør være bange, selv, fordi tips og gode råd gøre tingene lettere. Læs denne artikel for at finde ud af hvordan man får, hvad du har brug for uden at føle overvældet.

Hvis du har fundet, at skrivebordet kører langsomt kan du starte ved at gøre en boot check. MS Config kan køres fra startmenuen. Her kan du nemt finde ud af hvor mange programmer begynder at køre på boot. Hvis du ser nogen programmer på en given liste, ikke der er dem, du har brug for, skal du deaktivere dem. Købe en maskine uden dem kan gemme hastighed og penge.

Når du opbygger din egen desktop computer være forsigtig hvilke produkter, du bruger. Visse forarbejdningsvirksomheder vil kun arbejde med visse bundkort. Nogle RAM enheder vil kun arbejde med et bestemt bundkort. Når du køber varerne, skal du kontrollere, at de vil arbejde sammen. Dette vil spare dig en masse tid, penge og hovedpine når bygge din egen desktop computer.

Overveje, hvor meget plads du har til din nye stationære computer. Forskellige mærker på modeller af stationære computere er størrelse forskelligt. Der er modeller, der ikke tager meget plads, og andre, der stiger lodret. Du skal vide, hvilken størrelse du ønsker.

Kigge efter en billig desktop, som er lige, hvad du har brug for og intet mere. Mange mennesker køber computere, der er for dyrt for funktioner, som de ikke bruger. Ved præcist hvad du har brug for og spare penge købe købe en computer, der kun leverer disse.

Check at se, at computere fan er legitime. Skru sag og spray interiøret med komprimeret luft i en dåse. Det holder computeren ren og lader blæseren arbejde frit.

Læs anmeldelser på den computer, du vil før du køber den. Købe en ny computer behøver ikke at være overvældende med alle de oplysninger, der deles.

Sørg for der er en form for garanti tilbydes når du køber din computer. Dette er vigtigt i tilfælde af computeren låser oppe eller bliver ubrugelig. Afhængigt af den garanti, der kommer med det, kan du muligvis blot returnere det og få en udskiftning i timer.

Hvis du vil køre PC-programmer på en Mac, købe Parallels til Mac-program. Parallels til Mac er en type af software, der giver dig mulighed for at køre operativsystemet til PC på din Mac-computer. Dette tillader dig at arbejde med hvilken som helst programmel eller plan. Du får dog særskilt købe den nødvendige PC-operativsystem, der går med det.

Flid er vigtigt i betragtning af hvor mange PC-producenter er begyndt at springe print ud papirdokumenter om deres systemer i stedet for bare udstationering disse oplysninger online. Tjek online-oplysninger, før du køber for at sikre det opfylder dine behov.

Mennesker, der ikke har så meget erfaring med computere tror computer shopping som ubehagelige. Hvis råd er fulgt, selv de mest uerfarne vil computer køberen have en bedre oplevelse. Ikke nøjes med en gammel og uværdig system

Leave a comment